DDP Logo

... Registreer nu en prik de beste datum, of log direct in ...

 
 
Menu
 
 
Home 

Privacy Policy

De Datum Prikker gaat vertrouwelijk om met je email adres en met de email adressen van je genodigden. Ze zullen nooit worden doorgegeven of verkocht.

De email adressen zullen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van de nieuwe ontwikkelingen. Iedereen kan zich hiervoor afmelden via uw het menu " Mijn gegevens".

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u gebruik maken van het contact en feedback formulier. U kunt hierbij rekenen op een adequate reactie want wij willen dat u zo makkelijk mogelijk een nieuwe afspraak kan maken met behulp van deze applicatie.

Alle rechten voorbehouden. Uitnodigingen en verstuurde email zijn eigendom van de rechtmatige eigenaar. DeDatumPrikker.nl (SAL Consultancy) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van uitnodigingen en/of voor consequenties die verbonden zitten, of zouden kunnen zitten, aan deze uitnodigingen evenals het eventueel wel of niet accepteren van deze uitnodiging. Er zitten geen kosten verbonden aan het gebruik van deze applicatie.

Voor het beheer van website statistieken wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Hierdoor wordt uw klik gedrag bijgehouden en opgeslagen op de servers van Google.

 

 

datumprikkertjes

Screenshots | Nieuws | Contact | Voorwaarden | Privacy | © SAL Consultancy 2005-2011